ÉPÍTŐIPARI NÍVÓDÍJ PÁLYÁZAT - 2012

Tisztelt Tagvállalati Vezető!
Tisztelt Tagtársunk!

Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége, az Építéstudományi Egyesület, a Magyar Építőművészek Szövetsége, a Magyar Mérnöki Kamara Építési Tagozata, a Magyar Építész Kamara, a Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség, a Közlekedéstudományi Egyesület és az MTF Közműtechnológiákért Egyesület nevében az Építőipari Mesterdíj Alapítvány Kuratóriuma a létesítmények létrehozásában résztvevők jó együttműködésének, a kiváló tervezésnek és a mesterséget magas fokon megvalósító kivitelezésnek nyilvános elismerésére és ezáltal a szakma becsületének, megbecsülésének növelése érdekében ez évben is meghirdette az

ÉPÍTŐIPARI NÍVÓDÍJ

pályázatot, amelyet a kategória-győzteseknek átadott Tanúsítvány és a létesítményen elhelyezendő bronzkeretes réztábla vagy Elismerő oklevél testesít meg.

A kuratórium a következő tíz kategóriában vár pályázatokat:

A pályázóknak az adminisztrációs és szervezési feladatokat is ellátó Építőipari Mesterdíj Alapítvány Kuratóriumától (1075 Budapest, Rumbach Sebestyén u. 14.) +36 (1) 202 1290,
vagy +36 (30) 525 1300 telefonon, esetleg e-mailen: mesterdij@mesterdij.hu kért,vagy az Internetről letöltött űrlapkitöltésével (http://www.mesterdij.hu) és az ott meghatározott mellékletek csatolásával kell je1entkezniük 2012. szeptember 18-án, kedden 16 óráig a Budapest VII. ker. Rumbach Sebestyén u. 14. alatt személyesen leadott vagy postán a Kuratórium címére feladott pályázati dokumentációval. Ugyanitt megtekinthetők a részletes pályázati feltételek is.

A pályázatok értékelését kuratórium által felkért Bíráló Bizottság végzi. A 2012. évi pályázat eredményét a Bíráló Bizottság elnöke 2012. decemberben hirdeti ki és átadja a Tanúsítványokat, illetve Elismerő okleveleket. Az Építőipari Nívódíjat hirdető tábla létesítményen való elhelyezésére - felavatására - 2013 első negyedévben megfelelő ünnepélyes keretek között kerülhet sor.

Kérjük Önt, támogassa munkánkat, hogy minél szélesebb körben ismert legyen ezen pályázat, és bíztassa munkatársait és kollégáit, hogy a kiemelkedő létesítmények pályázatait segítsék elő.

Budapest, 2012.június

Üdvözlettel:

Zoltán Attila
a Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség Elnöke
Pallay Tibor
az Építőipati Mesterdíj Alapítvány
Elnöke

Első Magyar Kéményszövetség (EMKÉSZ)

Épületautomatizálási Egyesület (EIB/KNX)

Építéstudományi Egyesület (ÉTE)

Hűtő- és Klímatechnikai Vállalkozások Szövetsége (HKVSZ)

Kéményjobbítók Országos Szövetsége (KÉOSZ)

Magyar Kéményseprők Országos Ipartestülete (MKOI)

Magyar Hőszivattyú Szövetség (MAHŐSZ)

Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége (MATASZSZ)

Magyar Uszodatechnikai Egyesület (MUE)

BME Épületgépészeti és Gépészeti Eljárástechnika Tanszék

Debreceni Egyetem MK Épületgépészeti Tanszék

Épületgépész Szakközépiskolák Országos Munkaközössége

Miskolci Egyetem Kőolaj- és Földgáz Intézet

Pécsi Tudományegyetem MMK Épületgépészeti Tanszék

Szent István Egyetem Környezettechnikai